Category Archives: Uncategorized

Latest Posts

Where to find data on the site PDDIKTI Forlap students

How exactly to Search Data PDPT Pupils in ADVANCED SCHOOLING, 2016. For anybody who would like to find the student info don’t need to wonder anymore. Since 2013 the Directorate Standard of ADVANCED SCHOOLING has been providing a niche site where can see your computer data in the University.

Sites that are tackled in forlap.dikti.choose.id is your choice to find the student info. Within the website there are top features of the info base that retailers all pupils throughout Indonesia. This characteristic is called the bigger Education Data Basic (PDPT).

In this ADVANCED SCHOOLING PDPT all info that protected the reporting info submitted by all School each semester. Not merely account universities, lecturers and pupils, additionally, there are data benefit every semester that will then be prepared and entered in to the system SIPKD (Lecturer Job Development Information System) and can influence the future job of a lecturer.

In this posting, we will find out about where to find data on the site PDDIKTI Forlap students in order that we realize if we are authorized in PDPT run ADVANCED SCHOOLING.
How to Find the most recent Student Data

1. Head to site forlap.dikti.choose.id

2. Once open, go through the “Search Data”> mouse click “Profile scholar has” as shown below

3. After the student has got entered the Profiles menu, you need to fill out the proper execution with the data you intend to search.
* College: type the brand of the college you intend to find the account of students.
* Program: after deciding on a university, usually can look selection of majors. Choose regarding to your needs
* Keyword: in this column is normally filled with the brand of the scholar or the NIM.
* Safety: content with what’s explained in the captcha image

4. After hitting Search Students

5. If the info you input is accurate, it’ll display the serp’s like this

6. Now, click on the name of the scholar to start to see the profile of Students, Record and History Lecture Position His studies such as this

If you have followed this far implies that you should know how you can find data on the website PDDIKTI Forlap student. Afterward, if the data you are interested in, then it really is definitely registered in ADVANCED SCHOOLING Data Base of ADVANCED SCHOOLING and is recognized as a student in ADVANCED SCHOOLING.

This trick Student Info Checks – FORLAP ADVANCED SCHOOLING. Checks Student Data – Info Base of ADVANCED SCHOOLING (PDPT) of the Directorate Standard of ADVANCED SCHOOLING is a national data source. PDPT collect info from all universities.

Database of ADVANCED SCHOOLING provides information which range from program (Prodi), the account of ADVANCED SCHOOLING, lecturer account and including student account data.

All info provided are data from reporting submitted by all College each semester.
Checks Student Data

Higher Education Data Base is not only contain profile data Universities, professor or student, but also including the value of data also student in every semester.

The data collected in this PDPT will then be processed and entered into the SIPKD system (Lecturer Career Development Information System). That data will affect the career of a Lecturer.

However, we do not discuss how to login to Higher Education Database – Forlap Dikti to perform Student Data Checks. The goal is to see if our data has been registered in Higher Education Database (PDPT) managed by Dikti.

To get into Forlap Dikti, Higher Education Database, the way is quite easy, follow the following website pages:
1. Search Higher Education Profile Data
2. Search Data Profiles Prodi (Study System)
3. Search Lecturer Profile Data
4. Search Student Profile Data
5. Search Research Data

Here’s How to Ensure Your Data is Listed on Higher Education. Following the protests of a number of Halu Oleo Kendari University students who claimed not to be registered in Dikti, could cause concern to students and other UHO alumni. Because, if not registered, then maybe you are an alumni or an illegal student.

To find out you have registered in UHO, just open the official site of Kemenristek Dikti, Forlap Dikti.go.id.

After opening the official website Forlap Dikti.proceed.id, you can directly click on the blue menu located on the top right side of the website.

After clicking on it, will appear several commands. You just click search data.

In search of this data, you are again herded to choose, search data about university accreditation, study program and student.

For students or alumni, to make sure they registered their identity in Dikti, simply click the search for student data.

After clicking on it, you will be prompted to fill in the fields in between, campus origin, name based on whip and columns of code that have been prepared.

Earlier, dozens of students and some UHO alumni staged a protest protesting their name unregistered on Dikti’s official website.

Field coordinator M Hazratul Ansar confessed, after he checked his name on the official site of Mentianek Dikti, http.forlap. Dikti, his name is not registered at all. In fact, he said, he was one of the students who had been studying at the Department of Anthropology Faculty of Social and Political Sciences or FISIP UHO since 2014.

“In Anthropology presently there are 500 more students. But those enrolled in Dikti only 99 students, “he said, Tuesday, January 24, 2017.

This changes the collection

5 Best Employee Class Programs in Jakarta. Hallo friends, meet again with us at informasikampus.com

Website that provides updated information and updates about campus life, from students, lecturers, duties, sampu hangout students are great fun. Psstt We acknowledge if there is nyontang writing lho :).

Okay back to the main title, about the lecture list for employee alias employee class in dijakarta.

Any way .. Why do employees have to be cape-cape lectures? Have you got money, what’s the list of lectures again? Ooo For those of you who do not know and still anteng2 wrote work and really comfy without college .. Well we see 10 more years .. When your new juniors enter, all of a sudden the position is placed on you .. How does it experience? Sakitt Sakitt The pain is here (While stroking the chest). Well that’s what Luna feels. Time ga kerasa eh already 5 years aja therefore employees and not sempet college .. Haduhh .. His career stalled.

If you’ve read, let’s go directly discuss one by one about the classroom workers in Jakarta. What we must discuss when it comes to price, location and potential graduates yes :).

University of Indraprasta

Employee Class System in Jakarta

Unindra’s Children with the Nature’s Jewelry Pride

Yuk .. We slide into the region of ​​TB simatupang. Behind ANTAM there is a pretty good campus Okay for the employees to continue their studies. His name is usually Unindra aka Universitas Indraprasta. The campus was founded by Teachers Association of Indonesia. And is the central campus of PGRI. Although founded by PGRI, this campus ga only there are education majors you know. For you who want to enter the technique, here also presently there are engineering industry and engineering informatics. May be tried for you who are in Jakarta

About tuition fees, here the cost of the world’s cheapest program akherat .. hehehe .. Initial deh .. if the cost of tuition you can check where wrote, definitely here the cheapest. But if any other problem .. Hmm .. Somewhat less so. Because college place for this one employee. Have a total of about 20,000 students per class. And if you look at the capacity of the space that has not been enough to make the students often lecture ride.

There are passengers in Posyandu, in elementary school, junior high school even pass Exam passengers in kindergarten. Any way, if you think this campus is enough to come sit down and diplomas come. Well You’re Wrong .. This is a lecture series and you must become overwhelmed with the same task that nau’dzubillah accumulate this. So .. For those of you who want to go to college and take the employee class with a low end spending budget (Plus ga objected to the same task) ,, Please try to stop at the campus located in Poltangan – South Jakarta this :).

2. National University
Campus of the National University of Employee Class

Student Unas Sedang Demo in front of the Palace

Well This one is one of the oldest universities in Jakarta. Located behind Pasar Minggu- South Jakarta, precisely on Jl. Asem (same deket Jl. Salihara). Unas Campus is somewhat nyempil in case you are not familiar to the same place guaranteed too. But make no mistake, the area is big enough too you know.

The campus is located in the south of Jakarta region, have enough majors that you could choose according to your wishes or your majors as an employee (meaning in work). In UNAS you can register for college in quite a lot of faculty. There are faculties of Social and Political Sciences, There are Faculty of Agriculture, there are Faculty of Economics, Faculty of Languages, Faculty of Engineering and many more.

So .. Surely you check and ricek first to this campus, before deciding to nyambi class workers on campus where.

3 Universitas Jayabaya
Technical University in Jakarta

Bambang Widjajanto, One of Alumnus of Jayabaya University

Well this is ya, dedengkotnya Technical campus. Campus whose name is taken from one of the King’s name on the island of Java is usually a campus that has managed to give birth to many corporate leaders and community leaders you know. Call it MS. Kaban (Minister of Forestry) and Egi Sudjana (Board Member) and many more. They are somewhat of a successful example of education in Jayabaya.

Well for you who again nyari class employees to continue college. The good news is, in Jayabaya is available class of workers who really cool. Because you can go to college on weekends. Squirt!

In addition, Tuition fees in Jayabaya also quite affordable, even here nih can be repaid 6 times for each semester. Imagine how easy it is to have a lecture here.

The campus is well-known for its engineering faculty features two campuses. The main one in Pulomas can be one in east jakarta (Jl. Raya Cimanggis). In the entire year 2015, the campus Jayabaya has were able to to push out a thousand graduates who straight accepted the task in the industrial universe. Not just as a typical employee, but the study proves Jayabaya’s education will be a lot of the Supervisor in leading companies. Phone it Sigit Prayitno (now supervisor at Van Melle) and Bayu Aji (HSE Supervisor Clariant) a new 24 months of direct pass could be shot. Understand .. in this article didikannya okay genuinely hell (Upss .. Sorry isn’t a advertising .. Abisnya see close friends in Jayabaya extremely fast development).

For close friends who work in the business as a worker, Jayabaya is among the best choice to keep your college or university lho (Luna aja sampe shifted from various other campus here so start to see the alumni who WOW bgt … Kalo ga believe that check Linkedin aja hehe). For anybody who just like the world of Engineering such as for example automotive engineering, Chemical substance Engineering (Psst Chemical substance Engineering in Jayabaya The next Ideal After UI lho), Electrical Engineering and Civil Engineering. Believe deh Jayabaya is among the ideal Campus for the discipline of engineering mentioned previously.

In Jayabaya, additionally you will not start to see the brand Ospek or MOS. In this article the introduction just, though thus susana familiarity Jayabaya thick genuinely lho .. Which is why is Alumnusnya no problem finding job hehe (Call the brand and Push .. Yup you prepared to work .. Sstt .. Usually do not inform anyone yes). Well ..

4. University of Mercu Buana
Employee School Lecture in Jakarta

Mercubuana University in Meruya

Private campuses that one is among the campus IT Printers kids are very amazing at loh. Situated in West Jakarta Location citrus gardens. Campus that one, could be a choice for friends of staff who wish to list class college staff.

As well as the place and good features, the campus also offers many different programs to aid activities not really run boring lecture. There exists a painting competitions, debates, speeches and more. Thus for my friends who’ve been a day of are an employee and desire to distribute hobby or skill. Deh may register in this article.

The faculty was founded by H. This Probosutedjo, actually named Personal Dewantara, and as time passes converted into Mercu Buana University alias UMB. For the comrades who’ve a pastime in the diverse discipline of faculty, listed below are also a great deal of faculty who can enter into the buddy you understand. There Faculty of Economics and Organization, Faculty of Psychology and Faculty of Style of the innovative arts. But… If Luna does suggest to my pal informasikampus.com to significant in informatics approaches, because here are popular for the It all sophistication possessed by learners. How cool can be that if the worker therefore the IT whiz as the list at UMB.

5. Pancasila University
Lectures where in fact the best place for staff in your community jakarta?

Pancasila University in Jakarta is situated south

Lecture want ngambil Regulation? UP (Pancasila University) was the mastermind. Yes Pancasila University is among the best options for close friends of employees who wish to register a school of staff in the legal discipline.

Has ranked the very best 10 in neuro-scientific law, University which is situated in the region Srengseng Rice (near Lenteng Courtroom – South Jakarta) has already been quite nicely known everywhere. Among the alumni who was simply well respected as an attorney can be Mister Harry Ponto. Shush. Pak Harry is currently as secretary of the overall Council of the Indonesian Advocates Lho .. Steady Kan ..

As well as the legal department, for you personally who are interested in neuro-scientific pharmacy. The faculty has its own place, this is among the campus with ideal in class pharmacist career lho Jakarta (After UI yes).

Luna Maya Dan Nadine Jalani Casting ‘Aneh’ Untuk Dapatkan Peran di Film Filosofi Kopi 2

Film Filosofi Kopi 2 sebelumnya mendapt rating yang tinggi dan jumlah penonton yang tidak sedikit. Kini film ini akan dibuat seri keduanya dengan tambahan dua pemain perempuan. Keduanya yakni Luna Maya dan Nadine Alexandra. Menurut berita terbaru, Luna memerankan Tarra dan Nadine berperan sebagai Brie yang mana keduanya memiliki karakter khusus. Film yang kini sudah menjalankan produksinya itu memilih kedua selebritas Luna dan Nadine dengan cara yang nyeleneh. Beda dengan casting film pada umumnya. Luna mengaku bahwa dirinya juga merasakan pengalaman aneh itu selama proses casting berlangsung. Berita terkini menyebutkan bahwa dirinya samasekali tidak tahu saat itu tengah dilakukan casting untuk peran tersebut.

Berita Luna Maya kala itu tengah melakukan diskusi terkait bisnis dengan Angga. Dirinya samasekali tidak tahu bahwa diajak main di film Filosofi Kopi 2. Sementara Nadine harus meracik kopi sebelum tes dialg dengan Chico Jericho.Kabar terkini keduanya sudah didaulat menjadi karakter Tarra dan Brie yang menjadi tokoh baru. Sementara casting aneh ini tidak banyak prosedur, langsung diterima begitu saja setelah mencoba beberapa dialog. Menurut kabar artis Chico Jericho dan Sutradara sepertinya sudah membidik dari awal bahwa Luna dan Nadine cocok memainkan peran ini. Itulah sebabnya tanpa banyak berita artis Luna dan Nadine lulus casting dan kini sudah melalui proses syuting.

Berita hari ini menyebutkan bahwa karakter Tarra dan Brie memerlukan sosok yang uik, baik dari segi fisik atau akting. Hal tersebt di dapatkan dari Luna dan juga Nadine. Antara Luna dan Nadine cocok seperti Cappucino dan Latte. Anggapan Chico ini menunjukkan bahwa memang keduanya terpilih bahkan tanpa casting. Berita terkini artis ini cukup membuat penasaran. Berita artis terbaru tentang kedua tokoh ini pastinya akan menambah penasaran penggemar film Filosofi Kopi 2. Mengenai kabar selebriti yang menambah tokoh pada film ini memerankan sosok yang sederhana dan mandiri sebagai seorang perempuan. Karakter yang cocok dengan kepribadian Luna maupun Nadine yang sederhana.

Popularitas Ariel Tatum Di Media Sosial

Popularitas adalah sebuah hal yang paling di inginkan oleh banyak kalangan selebritis dalam meraih banyak penggemar sehingga mereka akan dikenal oleh kalayak luas. Terkait dengan popularitas seorang selebritis tentu kita mengenal ariel tatumyang termasuk artis ibu kota yang mempunyai banyak penggemar. Menurut kabar terkini tentang popularitas ariel tatum sangat banyak baik dari kelangan remaja atau dari kalangan orang tua. Akan tetapi menurut berita terbaru penggemar ariel yang mendominasi adalah para remaja. Karena menurut berita artis hari ini alasan mereka menyukai artis kelahiran jakarta tersebut adalah gaya hidup dari ariel sendiri. Menurut mereka dari berita artis terkiniia dari para penggemar menyatakan bahwa ia suka kepada kehidupan dari sang publik figur karena hal yang positif jadi banyak penggemar yang hanya menyukai dari segi positifnya saja. Selain itu dari gosip terbarusaat ini popularitas ia bertambah dikarenakan hubunganya dengan banyak lelaki yang berprofesi sebagai publik figur pula.

Sebagai artis dengan popularitas tinggi tentu tidak membuat ia besar kepala karena semakin tinggi popularitas tentu ia harus memperlihatkan sikap yang positif dari banyak penggemarnya. Dari kabar selebritimenunjukkan bahwa ariel saat liburan maka banyak penggemar yang mengomentari baik dari foto yang diunggah oleh sang artis atau dari beberapa status di media sosial twitter. Akan tetapi rata-rata media sosial yang digunakan oleh ariel adalah instagram yang mana dengan media tersebut dapat menghubungkan lewat foto-foto ketika beraktivitas. Berita ariel tatum saat menggunakan media sosial memang sudah banyak diketahui oleh kalayak luas sehingga dengan media tersebut penggemar tahu tentang aktivitas sang publik figur.

Selain itu gosip mengenai kedekatanya dengan beberapa artis lelaki tentu dapat di ketahui oleh penggemarnya. Selain itu menurut kabar terkini artismemperlihatkan banyak foto-foto di instagram yang menunjukkan ia bermesraan dengan artis-artis lelaki. Dari berita selebritis hari ini juga memperlihatkan kedekatanya dengan artis seperti verrel bramasta yang berusia sama denganya. Hal tersebut tentu mengundang banyak komentar dari netizen.

Senyum Manis yang Tercetak di Wajah Prilly Latuconsina Ketika Berada di MD Palace

Prilly Latuconsina merupakan dara kelahiran tahun 1996 ini memulai karirnya di dunia hiburan sebagai seorang koki cilik. Berita artis Prilly Latuconsina selalu saja menjadi hal menarik untuk diikuti oleh para penggemar berkat wajahnya yang terlihat manis dan cantik. Berita Prilly Latuconsina tidak hanya seputar akan hubungannya dengan para pria tampan, keahlian Prilly dalam bermain musik dan bernyanyi menjadi kabar artis yang selalu ditunggu oleh para penggemar. Selebritis yang pernah dikabarkan pernah dekat dengan Aliando Syarif ini akan membintangi serial TV buatan MD Entertaiment yang berjudul Bawang Merah Bawang Putih. Gosip artis terbaru tersebut telah beredar luas sejak penampilannya pada kamis, tanggal 16 Maret 2017 lalu.

Foto Prilly Latuconsina terbaru menjelaskan mengenai keterlibatannya dengan rumah produksi tersebut. Di foto tersebut, kita dapat melihat kabar terkini yang sedang artis lakukan. Dengan senyum merekahnya, Prilly Latuconsina menjelaskan akan perannya yang akan ia mainkan di serial garapan MD Entertaiment tersebut. Menurut kabar selebriti yang beredar, Prilly akan berperan sebagai tokoh protagonist dan memiliki karakter kuat di dalam serial tersebut. Penjelasan akan peran yang akan dia mainkan dijelaskan dengan penuh tawa. Suaran riang yang ia buat melahirkan suasana bersahabat bagi para pencari berita. Peran yang dimainkan oleh Prilly menjadi berita terbaru artis terhangat yang mewarnai majalah gosip dan acara gosip di televisi.

Gosip akan kedekatannya dengan lawan mainpun tak lepas dari sosok berwajah manis tersebut. Kedekatannya bersama dengan lawan main bahkan menjadi gosip terbaru yang dapat penggemar temui. Kabar tersebut hadir di tengah serial yang akan ia mainkan tersebut. Kedekatannya dengan Maxime Bouttier bermula dari besarnya kadar pertemuan yang mereka lakukan. Hal tersebut sangat wajar dilakukan mengingat kerja sama serial yang akan mereka mainkan. Lokasi pengambilan gambar serial TV tersebut menjadi saksi kedekatan antara kedua artis papan atas tersebut. Tak mengherankan, gosip selebriti mengenai hubungan kedua artis tersebut akan selalu dinanti oleh para penggemar yang menanti kelanjutan hubungan diantara keduanya.

Terwujudnya Impian Mulia Seorang Ariel Tatum

Berbicara mengenai Ariel Tatum, banyak gosip yang akan didengar. Selain penampilannya yang terlihat seksi dan dewasa, banyak kabar yang mengatakan Ariel Tatum dekat dengan beberapa pria tampan. Banyak gosip selebriti yang mengatakan, kecantikan seorang Ariel Tatum adalah buatan tangan manusia. Kecantikan Ariel Tatum terlihat buatan dengan campur tangan teknologi canggih saat ini. Meskipun banyak pihak yang mencaci penampilan gadis 20 tahun ini, Ariel Tatum memiliki impian mulia yang patut mendapatkan acungan jempol. Menurut berita terkini yang beredar luas di tengah masyarakat, Ariel Tatum memiliki keinginan untuk membangun sebuah yayasan bagi anak-anak kurang mampu. Kabar tersebut menjadi buah bibir di tengah masyarakat dan menjadikannya sebagai gosip terkini.

Menurut berita selebritis hari ini, impian terpuji seorang Ariel Tatum telah ia penuhi saat berulang tahun ke-20 tahun. Impiannya tersebut sebenarnya telah ia impikan saat masih berusia 14 tahun dan baru dapat diwujudkan pada usia 20 tahun ini. Impian mulia selebritis ini tentunya menjadi kabar baik bagi semua orang. Dibalik penampilannya yang seksi dan kerap menggunakan pakaian yang bermerek, nyatanya Ariel Tantum memiliki jiwa kepedulian yang tinggi. Terwujudnya impian Ariel Tatum tentunya menjadi kabar baik bagi semua orang. Meskipun usianya masih terbilang sangat muda, ia masih memikirkan saudara-saudara kita yang kurang mampu. Komunitas Anak Negeri merupakan berita terbaru mengenai nama yayasan yang akan ia jalankan.

Berita Ariel Tatum akan kepeduliannya dengan anak bangsa membuat kerabat merasa bahagia. Di acara ulang tahunnya, terlihat kedua orang tua Ariel yang ikut mendampingi acara pembukaan yayasan tersebut. Dengan kepedulian yang Ariel miliki, berita hari ini akan dilengkapi dengan berita yang positif. Gosip Terbaru Ayu Ting Ting akan penampilan seksi yang kerap diperlihatkan oleh Ariel akan tertutupi dengan impiannya yang mulia ini. Meskipun begitu, Ariel Tatum akan dikabarkan dengan berita negative lagi jika tidak memperhatikan penampilannya dengan baik. Gosip artis terbaru akan terus berkembang seiring dengan tingkah laku yang Ariel Tatum lakukan setiap waktunya.

Tombol Panik Untuk Atasi Begal, Ini Tanggapan Iwan Fals

Lagu Iwan Fals telah mengantarkan Iwan Fals menjadi penyanyi legendaris saat ini dan menjadikannya sebagai Selebritis Terkini. Meskipun lagu lagu ciptaannya dan yang ia nyanyikan pernah dibungkam oleh pemerintah, tidak lantas membuat karir dan ratingnya di dunia musik menjadi turun. Malah ia sering menjadi Berita Hangat Artis. Iwan Fals bahkan pernah di cekal dan tidak di perkenankan untuk mengadakan konser karena ketakutan pemerintah dengan alasan akan menimbulkan kerusuhan. DanGosip Terupdatemenyebutkan Iwan Fals vakum selama kurang lebih 13 tahun.
Berita Hot kali ini mengabarkan ia muncul kembali dengan mengusung gaya lamanya. Gaya dimana dia membuat lagu yang melekat dengan problema masyarakat dan menjadi Hot Gosip.

Bahkan berkali kali beliau mengadakan konser dengan membawakan Kumpulan Lagu Iwan Fals. Dengan konsentrasi lagu yang mengkritisi persoalan persoalan sosial, politik, dan lainnya membuat Iwan Fals cukup disegani di berbagai bidang dan menjadi Gosip Terkini meskipun ia seorang musisi. Karena lagu lagu yang dibuatnya selalu saja dekat dengan apa yang terjadi di masyarakat. Hingga akhirnya sering kali masyarakat ingin mendengarkan tanggapan Iwan Fals mengenai apa yang terjadi di tanah air kita. Meskipun Iwan Fals banyak terliput di deretan Info Artis terkini, akan tetapi wajahnya juga banyak terpampang pada liputan liputan sosial. Salah satunya ialah liputan mengenai kabar tombol kaget di Depok, Jawa Barat yang dibuat untuk mengantisipasi begal di sekitar masyarakat yang tengah menjadi Berita Terkini.

Kabar Berita Terbaruakhir akhir ini begal memang sedang marak di berbagai daerah, tak terkecuali di daerah Jawa Barat. Inovasi pelayanan aparat pemerintah untuk masyarakat ini mendapatkan tanggapan dari musisi ternama Iwan Fals dan langsung menjadi Kabar Berita Artis. Iwan Fals menanggapi hal ini dengan positif dan mendukung program tersebut demi keamanan masyarakat. Malah Iwan Fals berharap tombol kaget yang terpasang di ponsel ini bisa disebarluaskan dan dipakai di seluruh Indonesia agar semuanya bisa mendapatkan pelayanan dan pertolongan secepatnya dari aparat setempat. Sehingga kejahatan semacam begal ini dapat diminimalisir di tanah air. Kabar Selebritis Hari inimengatakanIwan Fals menilai program semacam ini merupakan program pencerahan bagi masyarakat agar bisa mendapatkan keamanan seutuhnya.